Post image for Univé

Univé

Univé is een grote aanbieder van verschillende verzekeringen in Nederland, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2007 is Univé samengegaan met VGZ, IZA en Tria. Inmiddels is Univé één van de meest bekende en grote zorgverzekeraars binnen de Nederlandse markt.

Klanten en leden
De klanten van Univé zijn ook meteen de leden van Univé. Dat komt omdat Univé een zorgverzekeraar is zonder winstoogmerk. Deze zorgverzekeraar heeft een brede ervaring: Univé is al sinds 1794 actief in de verzekeringswereld.

Het voordeel van een zorgverzekeraar die ook nog andere verzekeringen aanbiedt, is dat verzekerden meerdere verzekeringen bij één verzekeraar aan kunnen bieden. Daarmee raakt de verzekerde het overzicht niet kwijt. Doordat Univé niet streeft naar winst, kan het een zo scherp mogelijke premie aanbieden.

Daar plukt u de vruchten van
De slogan van Univé is al jarenlang: “Daar plukt u de vruchten van!”. In de praktijk betekent dit, dat wanneer de zorgverzekeraar toch winst maakt, verzekerden kunnen profiteren van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde diensten.

Univé biedt niet alleen maar zorgverzekeringen aan, maar ook brand-, schade-, en levensverzekeringen. Ook biedt Univé hypotheken aan, aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Met ruim 1,3 miljoen verzekerden en ruim 3,7 miljoen afgesloten verzekeringen stevent Univé af op een top3-notering in de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Tevreden klanten
Voor Univé is het belangrijk dat klanten zo goed mogelijk bediend worden. Uit recente onderzoeken blijkt dat Univé als beste uit de bus komt op basis van klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. Dat komt waarschijnlijk door de schat aan ervaring: het bedrijf bestaat al sinds 1794. Aan het begin van de jaren ’90 ging Univé samen met NOVO, DLG en Noord-Holland-Noord.

Inmiddels heeft de verzekeraar meet dan 2800 medewerkers in dienst. Dankzij betrouwbare en deskundige zorg kan Univé uitblinken. Daarmee krijgen verzekerden ook echt eieren voor hun geld.

Vorige artikel:

Volgende artikel: