Over ons

Vergelijken-zorgverzekering.net verschaft gebruikers de mogelijkheid om diverse zorgverzekeringen in Nederland goed met elkaar te vergelijken. Doordat wij volledig onafhankelijk een vergelijking aan kunnen bieden op basis van persoonlijke voorkeuren, kan de consument een zo voordelig mogelijke zorgverzekering kiezen. Deze zorgverzekering is niet alleen goedkoop, maar sluit ook aan bij het profiel van de gebruiker.

Alle gegevens van de zorgverzekeraars hebben wij verzameld in een grote database. Wanneer iemand zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt, worden de juiste resultaten uit de database opgevraagd. Zo kan de bezoeker zo snel en goed mogelijk bediend worden van de juiste vergelijking.

Besluit de bezoeker om een zorgverzekering af te sluiten via onze website, en daarbij zijn contract te bevestigen, dan ontvangt Vergelijken-zorgverzekering hier een kleine vergoeding voor. Hoe hoog de vergoeding is, is niet van invloed op de volgorde waarin de resultaten tijdens een vergelijking getoond worden. Zo weet de bezoeker dus zeker dat hij daadwerkelijk de beste zorgverzekering kiest.