Post image for Ohra

Ohra

Ohra is een aanbieder van diverse verzekerings- en bankproducten in Nederland, waaronder zorgverzekeringen. De verzekeraar is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Ohra is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij met meer dan 800.000 verzekeringen. Al sinds 1925 houdt de verzekeraar zich bezig in het Nederlandse verzekeringswereld.

Ontstaan
Het ontstaan van Ohra vindt zijn weg in 1925. Toen werd de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren opgericht. Daarmee heeft Ohra nu meer dan 80 jaar ervaring in de verzekeringswereld.

Aanbod
Ohra is een totaalverzekeraar. Dit houdt in dat verzekerden naast zorgverzekeringen ook nog andere verzekeringen af kunnen sluiten bij één verzekeraar. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen ervoor kiezen om naast de zorgverzekering ook nog een pensioen-, schade-, of levensverzekering af te sluiten.

Delta Lloyd Groep
OHRA voert geen zelfstandig beleid, maar is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd Groep is een grote groep en heeft inmiddels een beursnotatie. Toch krijgen verzekerden van Ohra niet te maken met Delta Lloyd. Alle verzekeringskwesties worden tussen Ohra en de verzekerde opgelost.

Men doet dus zaken met Ohra zelf, en niet met Delta Lloyd. Daarmee is er geen tussenkomst van een tussenpersoon benodigd.

Keurmerk
Voor Ohra is de klant erg belangrijk. Het heeft dan ook het keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Met het keurmerk wordt bevestigd dat Ohra een zorgvuldige en snelle zorgverzekeraar is. De premies zijn duidelijk, de klant wordt serieus genomen en Ohra is goed te bereiken.

Daarnaast streeft Ohra nog steeds naar het nog verder verbeteren van de kwaliteit. Bij Ohra kunnen klanten hun verzekeringen online via de onze website afsluiten. Wie geen internet heeft, kan nog steeds zijn polis afsluiten via de post.

Ohra is er dus echt voor iedereen.

Vorige artikel:

Volgende artikel: