Post image for Energiek

Energiek

Energiek is een bijzondere Nederlandse zorgverzekeraar. De verzekeraar is namelijk de eerste die speciale zorgverzekeringen voor vrouwen aanbiedt. Aangezien het in Nederland niet toegestaan is uitsluitend vrouwen te accepteren voor de zorgverzekering in verband met de acceptatieplicht, mogen mannen zich natuurlijk ook verzekeren.

De zorgverzekering van Energiek kun je zelf samenstellen. Daardoor betaal je alleen voor de beste zorg voor je gezien en jezelf. Dus is de zorgverzekeraar geïnteresseerd in zaken die spelen in het leven van een vrouw. Daarom betrekt de zorgverzekeraar de verzekerde graag bij de ontwikkeling van het merk. Op die manier kan de verzekeraar producten verbeteren.

Kiezen

Als je voor Energiek kiest, zit je goed. De verzekeraar zorgt ervoor dat vrouwen weer meer grip krijgen op hun eigen gezondheid. Dat kan zowel preventief als curatief: de zorgverzekeraar zorgt ervoor dat je gezond wordt, en blijft. Wie niet gezond is, moet natuurlijk zo goed mogelijk behandeld worden.

Energiek weet dat vrouwen en mannen veel van elkaar kunnen verschillen. Vrouwen hebben andere wensen en behoeften als het gaat om de eigen gezondheid. Daarom verzekert deze zorgverzekeraar zorg te bieden die bij de verzekerde past. Daardoor krijg je positieve energie en hoef je niet voortdurend aan de zorg te denken.

Meer dan verzekeren alleen
Energiek doet meer dan alleen het aanbieden van zorgverzekeringen. Zoals al eerder gezegd: het is belangrijk dat de verzekerde zo gezond mogelijk is. Dat scheelt namelijk zorgkosten. En als de zorgkosten laag zijn, kan de premie naar beneden. Daarnaast kun je je dromen en ambities dankzij een goede gezondheid waarmaken. Daarom geeft Energiek adviezen en bijeenkomsten over de gezondheid en persoonlijke ontwikkeling van een vrouw.

Onderdeel van Eno

Energiek is geen zelfstandige zorgverzekeraar, maar onderdeel van Eno. Eno vond het nodig dat vrouwen een eigen zorgverzekering zouden krijgen, met dekkingen die vrouwen belangrijk vinden. Eno is daarmee een moderne dienstverlener. Dat terwijl Eno al in 1860 werd opgericht. Naast Energiek vallen ook de merken HollandZorg en Salland onder de producten van Eno.

 

Vorige artikel:

Volgende artikel: