Post image for Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd is niet specifiek een zorgverzekeraar, maar een financiële dienstverlener. Dat houdt in dat het bedrijf verschillende financiële producten zoals verzekeringen en bankproducten aanbiedt. De dienstverlener legt zich niet alleen toe op het verlenen van diensten aan particulieren, maar ook aan de zakelijke markt.

Delta Lloyd is al sinds jaar en dag actief in Nederland. Het bedrijf telt inmiddels ruim 6100 medewerkers over heel Nederland.

Verzekeringen
Delta Lloyd is een financiële aanbieder en heeft dus verschillende verzekeringsproducten. Het heden en de toekomst van verzekerden en klanten is belangrijk, zo vindt de dienstverlener. Om die reden denkt Delta Lloyd continu na over het verbeteren van verzekeringsproducten. Door een rijke ervaring heeft de verzekeraar veel kennis opgebouwd.

Door die kennis weer te gebruiken, probeert de verzekeraar diensten en producten op de wens van de verzekerde af te stemmen. Daardoor is er een prettige dienstverlening. Om duidelijkheid te geven aan verzekerden, heeft het bedrijf twee verschillende soorten divisies, namelijk Delta Lloyd levensverzekeringen en Delta Lloyd schadeverzekeringen.

Voor het oprichten van verzekeringen is het in Nederland verplicht vergunningen aan te vragen. Deze verzekeraar voldoet aan alle eisen en vergunningen van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Merken
Delta Lloyd heeft veel verzekeringsproducten. Daarom heeft het bedrijf verschillende merken, waarin zo zijn eigen specialisme schuilgaat. Zo zijn er eigen merknamen voor verzekeringen, asset management en de Delta Lloyd Bank.

Wist je dat Delta Lloyd ook merken heeft als bijvoorbeeld OHRA en ABN Amro?

Klantgericht
Dit bedrijf is een klantgerichte verzekeraar. Dat wil zeggen dat medewerkers van Delta Lloyd genoeg kennis in huis hebben om producten te verbeteren en klanten ter woord te staan. Er is één visie: de verzekeraar wil eerlijk, open en op een verantwoorde manier met de wensen van de verzekerde omgaan.

Wie als verzekerde wil kunnen bouwen op een transparante zorgverzekeraar, kan het best kiezen voor Delta Lloyd. Bij deze verzekeraar staat de kennis centraal. Het gaat dan niet alleen om algemene zaken, maar specifiek over de kennis van het product. De verzekeraar weet wat hij aanbiedt, en ook hoe dat voor de klant uitpakt. Het is belangrijk niet alleen te verzekeren voor nu, maar ook voor later.

Vorige artikel:

Volgende artikel: