Post image for CZdirect

CZdirect

CZdirect is een betaalbare en berouwbare zorgverzekering die zich toelegt op jongeren. CZdirect is onderdeel van één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland: CZ. De zorgverzekeraar heeft zo’n 3 miljoen verzekerden.

CZ heeft het jongerenlabel in het leven geroepen om zo zorg aan te bieden die voor jongeren belangrijk is. De zorgverzekeraar doet dat, omdat de verzekeraar vindt dat de gezondheid van de jongere voorop moet staan.

Service

Net als bij CZ, is het belangrijk voor CZdirect om goede service te verlenen. Niet voor niets zegt de zorgverzekeraar een betrouwbare zorgverzekeraar te zijn. De zorgverzekeraar heeft geen winstoogmerk. Dat houdt in dat het belangrijker is om te zorgen voor een goede gezondheid van de patiënt in plaats van winst te maken.

De klant staat dus voorop. Als onderdeel van de goede service van CZdirect, kunnen klanten ervoor kiezen van zorgverzekeraar te wisselen. Daarom biedt het bedrijf de overstapservice in. Daarmee kun je gemakkelijk je huidige verzekering stopzetten en moeiteloos overstappen naar CZdirect.

Voordelig

De verzekeraar biedt voordelige zorgverzekeringen aan. Op die manier betaalt de consument niet meer dan nodig. De zorgverzekeraar staat voor de 2B’s en de G: betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijk. Dat is waar CZ voor staat.

Doordat je al je zorgzaken online kan regelen, kunnen de premies laag blijven. Het maakt niet uit of je een declaratie in wil dienen, of dat je de zorgverzekering wil wijzigen. Het kan allemaal via de website van CZdirect. Door geen mensen in dienst te nemen die brieven moeten lezen of de telefoon aan te nemen, kan de zorgverzekeraar besparen op de administratiekosten. Daardoor profiteer je uiteindelijk van een lage premie.

Aanvullend verzekeren
CZdirect snapt dat jongeren meestal gezonder zijn en daarom niet willen betalen voor dekkingen die zij toch niet nodig hebben. Daarom betaal je alleen voor de zorg die je zelf wilt. Wil je beter verzekerd zijn, dan kun je kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Kies een pakket dat het beste bij je past, en de dekking is geregeld.

Wie studeert heeft bij CZdirect nog meer voordelen. De zorgverzekeraar biedt een zorgverzekering aan, speciaal voor studenten. Op die manier hoef je je niet druk te maken om je zorgverzekering of de papierwinkel die erbij komt kijken.

 

 

Vorige artikel:

Volgende artikel: